2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 |
<- Atpakaļ

Labo un teicamo skolēnu pateicības vakars

29.maija pievakarē Liepupes vidusskolas aktu zālē skolēni, viņu vecāki un skolotāji pulcējās uz tradicionālo Labo un teicamo skolēnu pateicības vakaru – jau devīto gadu.    

Visu priekam dziedāja aktrise un dziedātāja Anta Eņģele, kas bija atvedusi līdzi liepupiešiem savdabīgu dāvanu – burinieku. Kā viņa paskaidroja: nav varējusi to neatvest, jo Liepupē kādreiz būvēti burinieki, kas vagojuši pasaules okeānus, un nu slaveno kuģu būvētāju pēcnācējiem tiek sagādāta iespēja uz tā fona vismaz nofotografēties.    

Pasākumu vadīja skolotāja Inese Broka, aicinot visus klātesošos ieklausīties mūsu pasaulslavenās rakstnieces Zentas Mauriņas atziņās par cilvēka dzīves patiesajām vērtībām. Vakara moto bija Z.Mauriņas vārdi:
‘’Es gribu būt kā ozols
mūsu nama priekšā: ar saknēm
tas stipri turas zemē,
bet zarus stiepj pretī saulei.
Un kas vakaram saule,
tas cilvēkam daile un zināšanas.’’    

Pasākuma ieskaņā skolas direktore Arta Rubeze arī uzsvēra, ka cilvēka dzīve līdzīga kupla un spēcīga ozola mūžam, jo saknes ir katra ģimene un dzimta, no kuras cilvēks smeļas spēku visai dzīvei, bet viņa padarītie darbi ir kā ozolzīles, kas sevī nes spēku un enerģiju visai pasaulei. Šoreiz interesantu pasākumu darīja tas, ka uz ekrāna tika projicētas fotogrāfijas, kurās redzams apbalvojamais skolēns, un katra skolēna klases audzinātāja rakstīts bērna raksturojums. Tika sveikti skolēni par augstiem sasniegumiem mācību darbā, mācību olimpiādēs, sporta sacensībās un dažādos konkursos 2014./2015.mācību gadā. Apbalvojamo saraksts bija garš: 43 skolēniem un viņu vecākiem skolas direktore dāvāja Pateicības rakstus, bet Liepupes pagasta pārvaldnieks Aivars Ilgavīzis pasniedza ziedus.      

Zelta liecību kopā ar apsveikumiem saņēma 7.klases skolniece Elva Paula Martinsone – viņas liecībā tikai 9 un 10 balles. Sudraba liecības šoreiz Elīnai Ozolai, Betijai Āboltiņai, Dacei Ozoliņai, Ilvaram Dubultam, Samantai Elīnai Andersonei, Mikam Magonem, Mārcim Magonem, Edvardam Pavlovskim. Īpašs šis brīdis bija Magoņu, Pavlovsku, Gaigalu un Keišu ģimenēm, jo Pateicības rakstus saņēma abas šo ģimeņu atvases.    

Pateicības par augstiem mācību sasniegumiem (vidējais vērtējums liecībās 7,5 balles un neviena vērtējuma zemāka par 6 ballēm) tika pasniegtas Elizabetei Pavlovskai, Jānim Valteram Gaigalam, Rūdim Otomāram Gaigalam, Ralfam Markusam Keišam, Rihardam Matīsam Keišam, Aleksandram Fridrihsonam, Katrīnai Ķēberei, Lindai Lavrenovai, Sintijai Malofejai, Emīlam Hasanam Mullam, Namejam Priedem, Laurai Škaparei, Marijai Luīzei Trezunei, Justīnei Delviņai, Jānim Krūmiņam, Evitai Lindenbergai, Rinaldam Martinsonam, Laurim Staģim, Matīsam Vildem, Ancei Ozoliņai, Jolantai Ķuzei, Dāvim Ozolam, Aijai Gūtmanei, Kārlim Alfrēdam Sīlītim, Gitai Priedei, Klāvam Ivo Turkovam, Gitai Kerolainai Ercikai, Jānim Mantiņam, Arnim Krastiņam, Ņikitam Nikam Markinam.    

Alīsijai Medvedevai un Laurai Marijai Ercikai - suminājums par izciliem sasniegumiem starpnovadu vizuālās mākslas olimpiādē.    

Pasākuma noslēgumā tika sveikti visi Liepupes vidusskolas skolotāji, kas ar savu radošumu, zināšanām un atbalstu palīdzējuši kaldināt skolēnu panākumus.    

Pēc svinīgās daļas visi vēl ilgi neizklīda: fotografējās uz burinieka fona, omulīgā atmosfērā mielojās ar SIA „Kuivižu enkurs” sarūpēto garšīgo cienastu (liels paldies SIA „Kuivižu enkurs” īpašniekiem!) un skatījās konkursa “ Mana nākotne ar Rail Baltica” uzvarētāju videofilmas.     

Liepupes vidusskola lepojas ar saviem skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem!      

Liepupes vidusskolas skolotāja Inese Broka